FAHRİ ORHAN AK PARTİ DEN KAĞITHANE BELEDİYESİNDEN MECLİS ADAY ADAYLIĞINA MÜRACAAT ETTİ.

ALİÖZÜ KÖYÜMÜZÜN GEÇMİŞ TE İSTANBULDA DERNEK BAŞKANLIĞINI DA YAPAN FAHRİ ORHAN KAĞITHANE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA MÜRACAAT EDEREK KAĞITHANE BELEDİYESİ MECLİS ADAY ADAYLIĞINA KAYDINI YAPTIRDI.

DAHA ÖNCEDEN ALİÖZÜ KÖYÜMÜZÜN İSTANBULDA  DERNEK BAŞKANLIĞINI DA  YAPMIŞ  FAHRİ ORHAN KAĞITHANE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA MÜRACAAT EDEREK KAĞITHANE BELEDİYESİ MECLİS ADAY ADAYLIĞINA KAYDINI YAPTIRDI.

Konu İle Alakalı olarak Fahri ORHAN ;

"ALLAHIN izniyle AK PARTİ Kağıthane ilçe Başkanlığına Kağıthane Belediyesi Meclis Aday Adaylığına Müracaatımı Yaptım. MÜRACAAT BENDEN TAKTİR YETKİLİLLERDEN" . Şeklinde konuştu.

BİZDE ALİÖZÜ KÖYÜ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU VE ALİÖZÜ KÖY SAKİNLARİ OLARAK FAHRİ BAŞKANA ÇIKMIŞ OLDUĞU BU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.