11 AYIN SULTANI HOŞGELDİN RAMAZAN

RAMAZANI-I ŞERİFİNİZ MÜBAREK OLSUN.

Onbir ayın sultanı Ramazan ayı geldi.... Yılın en kutsal ayı olan Ramazan rahmet ve bereketin timsalidir. Milyonlarca Müslüman Ramazan ayını sevinç ve heyecan içerisinde karşılıyor. İslamın beş şartından biri olan oruç bu ay bütün Müslümanlara farz.
ALİÖZÜ KÖYÜ DERNEK YÖNETİMİ OLARAK  Ramazan Ayının Tüm Köylülerimize,Dernek Üyelerimize,İslam Alemine Hayırlar Getirmesini Yüce Mevlamdan Niyaz ediyoruz.
Kuruluş Tarihimiz Olan 2006 yılından günümüze kadar 13 yıldır son orucumuzu köyümüzde açıyoruz. Bu yılda İnşallah Son orucumuzu Dernek Üyemiz Sadık GENÇTÜRK ün katkısı ile köyümüzde açacagız.
Kadir Gecesi Orucumuzu da Dernek Üyemiz Ramazan SÜRÜCÜ (POSTACI) tarafından verilecektir.
Her iki dernek üyemize de teşekkür ediyoruz. ALLAH HAYIRLARINI KABUL ETSİN.

ŞENLİK PİLAVINA HAYIRSEVER KÖYLÜLERİMİZDEN DESTEK BEKLİYORUZ.

Bu yıl da Şenliğimizin tarihi YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN Bayramın 2.günü olarak belirlenmiştir.

Şenlikte verilecek olan ETLİ PİLAV İÇİN HAYIRSEVER KÖYLÜLERİMİZİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ.

EBEDİYETE İNTKAL EDEN SEVDİKLERİ ADINA VEYA ADAK ADAMIŞ OLAN KÖYLÜLERİMİZDEN ETLİ PİLAVA TAMAMEN VEYA KISMEN HAYIRETMEK İSTEYENLERİN DERNEGİMİZLE İRTİBATA GEÇMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.