KÖY MUHTARIMIZ YAŞAR BATAKBAŞI ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

YENİ MUHTAR "HER ŞEY SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ." DEDİ

KÖY MUHTARIMIZ VERMİS OLDUĞU SÖZLER DOĞRULTUSUNDA KÖYÜMÜZÜN CEHRESINI DEGISTIRME YE BAŞLAMIŞ DURUMDA
MUHTARIMIZ YAŞAR BATAKBASI MAZBATISINI ALIR ALMAZ KÖYÜMÜZÜN SORUN LARINA TEK TEK ÇÖZÜM ÜRETMEYE BAŞLADI.
KOYUMUZ IMAMININ LOJMANINA GÜNEŞ ENERJI SISTEMI KURDURMAKLA BISMILLAH DIYEN YAŞAR BATAKBAŞİ MUHTARIMIZ DEVAMINDA OKUL LOJMANINA ELEKTRIK TESISATI CEKTIRDI. SENLIK ALANINA HOCAGIL TARA-FINDAN BAYANLARA GIRIS KAPISI AÇTIRDI.
KÖY DERE YATAĞININ (ÇAYIN) PISLIKERINI TEMIZLETTI....ANKARA DERNEĞİMİZ TARAFINDAN TEMİN EDİLEN TERMESİFON YEMEKHANEYE TAKILDI.

KONU ILE ALAKALI DERNEGIMIZE BILGI VEREN YAŞAR BATAKBAŞİ

"ÖNCELİKLE TÜM KÖYLÜLERİMİZİN VE İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN AYINI TEBRİK EDİYORUM. YAPACAKLARI İBADETLERİ MEVLAM KABULETSİN İNŞALLAH.
BIZIM KÖYÜMÜZ HER SEYIN EN IYİSINE LAYIKTIR. SECILMEDEN ÖNCE VERDIGIM SOZLERIMI BIR BIR YERINE GETİRECEĞİM INSALLAH.BU KONUDA destek veren köydeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. AYRICA   ISTANBUL VE ANKARA DERNEKLERIMIZIN DESTEKLERINI  ESIRGEMEYECEKLERINiN inancıni taşıyorum.

Gasilhaneye takılan sofbenin kışın donmaması için gereken tedbirleri alacağım. Tuvaletlerimizin temiz tutulması için sorumlu tayin ederek cenazelerde , şenliklerde yabancılara ele güne karşı mahcubiyet yaşamayacağız. Ankara derneğimiz tarafından mezarlık yoluna döşenen kilit taşları maalesef çamura bulanmış durumda ramazan dan sonra kilit taşlarını sökerek yeniden alttan gider verilerek tekrar döşemeyi düşünüyoruz.  "
Şeklinde konuştu.
Yolun açık OLSUN yaşar BATAKBAŞİ muhtarım
Allah yardimcin olsun diyoruz.