ŞENLİĞİMİZE SAYILI GÜNLER KALDI.

TÜM HEMŞERİLERİMİZİ KÖYLÜLERİMİZİ BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ YAPACAGIMIZ KÖY ŞENLİĞİMİZE DAVET EDİYORUZ.

DAVETLİMİZSİNİZ

5 Haziran 2019 çarşamba günü yapacagımız ŞENLİĞİMİZ İle alakalı olarak Çalışmalarımızı Başlatmış durumdayız.

15 Mayıs Tarihi itibarı ile ŞENLİK DAVETİYELERİNİN (AYNI ZAMANDA ÇEKİLİŞ BİLETLERİMİZİN) Dağıtımına İSTANBUL VE ANKARADA Aynı Anda Başlatmış Durumdayız. Bu gün itibarı ile Dernek Yöneticilerimiz ile birlikte tüm üyelerimizi evlerinde ziyaret ederek davetiye dağıtımına başlanacaktır. Yardımcı olmanızı rica ederiz.

Dernek Yönetimimizın Almış Olduğu karar doğrultusunda Tüm dernek Üyelerimizi Bilet almaya davet ediyoruz.

Bildiğiniz gibi Bir Şenliğin Derneğimize maliyeti 10.000 lirayı geçmektedir. Yemek Giderleri (100 kilo etin 4 bin lira ,Sanatçı giderler,bulguru,hediyeleri gibi giderlerimizi sizlerden aldığımız desteklerle karşılamaktayız.

İbadet Ayı olan Bu mübarek ayda yapmış Olduğunuz Tüm ibadetlerinizin Yüce mevlam tarafından kabul olmsaını diliyoruz.
Derneğimizin almış olduğu karar doğrultusunda 2006 yılından günümüze kadar son oruçcumuzu birlikte açmaktayız. Her yıl olduğu gibi Bu yılda son Orucumuzu tüm köylülerimiz ile birlikte açacagız. ) Sadık GENÇTÜRK'e Teşekkür eder Son orucumuza Tüm Köylülerimizi Bekleriz.