ÇERKEŞ DERNEKLER FEDERASYONU KASIM AYI TOPLANTISINI GENİŞ BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRDİ.

ÇERKEŞ DERNEKLER FEDERASYONUMUZUN AYLIK TOPLANTISINI 6 KASIM 2019 ÇARŞAMBA AKŞAMI YOGUN BİR KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRDİK.

ÇERKEŞ DERNEKLER FEDERASYONUMUZUN AYLIK TOPLANTISINI 6 KASIM 2019 ÇARŞAMBA AKŞAMI YOGUM BİR KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRDİK.

Köylerimizin Sorunlarını Dile getirdiğimiz Toplantıya Ankara millet vekili Çankırı/Çerkeş/Saçaklı hemşerimiz Zeynep yıldız hanımefendi,  Çankırı millet vekili  Salim çivitcioğlu, Çerkeş belediye başkanımiz Hasan sopacı  Saçak Belde belediye başkanı Ramazan yarım ,Çerkeş il genel meclis üyesi  Hayati kaya Çankırı Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Dursun GÖĞÜSDERESİ, Köy Muhtarları , dernek başkanları ve yönetimleri Katılmışlardır.

Çerkeş Meslek Yüksek okulu, Ulu suyun Islahı, Işıklar konagı v.d konakların restorasyonu, Bir türlü bitmeyen Çerkeş Tüneli, Hayvan Pazarına yapılacagı ifade edilen proje, Genç işsizlik VE iSTİHDAM, Organize sanayisi gibi çerkeş merkezle ilgili yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verildi

Köylerimizle alakalı olarak ta Su sorunu,Su depolarının yetersizliği, Köylerde kullanılmayan Köy Okullarının atıl durumdan çıkarılarak köyün hizmetine sunulmasıi kilit taşı gibi sorunlar ele alındı. Çözüm leri kınusunda siyasilerden destek istendi.

Ayrıca Çerkeş dernekler Federasyonumuzun önümüzdeki günlerde Ahmet taner Kışlalı,NAZIM HİKMET Kültür merkez, Neşet ertaş Kültür Merkezi,Etimesgut tta gerçekleştirmeyi düşündüğü ÇERKEŞLİLER GECESİ İle alakalı olarak bilgi alışverişinde bulunuldu.