BU AYKİ TOPLANTIMIZI ÇERKEŞ FİŞEKALİ KONAĞINDA GERÇEKLEŞTİRDİK.

HER AY BİR DERNEĞİMİZİN EV SAHİPLİĞİNİ YAPTIĞI GELENEKSEL TOPLANTIMIZI ÇERKEŞ BELEDİYE BAŞKANIMIZIN MİSAFİRİ OLARAK ÇERKEŞTE FİŞEKALİ KONAĞINDA GERÇEKLEŞTİRDİK.

Çerkeş Dernekler Federasyonumuzun Bu ayki geleneksel toplantısını ÇERKEŞ FİŞEKALİ Konagında Gerçekleştirdik.

30 Köy derneğinin üyesi Olduğu ÇERKEŞ DERNEKLER FEDERASYONU Bu ayki Toplantısına İdlipteki Şehitlerimiz adına Okunan Dualarla Başlandı. Tüm şehitlerimiz için dua edildi. Yaralı Askerlerimiz için acil şifalar temenni edildi. Konuşmacılar Tüm ülkemiz için Başsağlığı dileklerini ilettiler.

Belediye Başkanımız Hasan SOPACI Büyük oranda Alt yapı çalışmalarının Bitirildiğini Bu dönemde Üst yapı Çalışmalarının yanında Kültürel projelere hız verileceğini, organize sanayi bölgesine yeni yatırımcıların yatırımlarının söz konujsu olduğunu çok sayıda çalışan insana ihtiyaç olduğunu iş arayanları çerkeşe davet etti.

Çerkeş dernekler federasyonu olarak Keçiören Belediye Başkanı Turgut ALTINOK Başkana 18 Şubatta yaptığımız etkinliğe desteginden dolayı teşekkür ziyaretine gidilmiş olup Federasyonumuzun Ankarada yerimizin olmadığı beyan edilmiş Turgut Başkan bizim bu talebimize duyarsız kalmayarak ÇERKEŞ DERNEKLER FEDERASYONUMUZA Bir yer tahsis etmiştir.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut ALTINOK'a Federasyonumuz adına teşekkür ediyor En kısa zamanda ÇER-DEF Tabelamızı Yeni Yerimize takmanın heyacanını yaşıyoruz.