SON ORUCUMUZU KÖYÜMÜZDE AÇACAGIZ İNŞALLAH

İKİ YIL ARADAN DONRA SON ORUCUMUZU KÖYÜMÜZDE AÇACAGIZ

RAMAZAN SÜRÜCÜ VE OĞLU NURİ KEMAL                 SÜRÜCÜ YE  TEŞEKKÜR EDERİZ

Derneğimizin kuruluşu olan 2006 yılından günümüze kadar devam ettirdiğiniz son orucumuzu köyümüzde tüm köy halkımızla birlikte açma geleneğine pandemi kısıtlamaları sebebi ile iki yıldır yerine getiremiyor idik.
     Yasakların kalkması şartların biraz daha daha normalleşmesi ile birlikte bu yıl da son orucumuzu köyümüzde toplu olarak açacağız inşallah.Önce (ZİYRAT/AREFE ) ziyâret anlamına gelen ebediyete göç etmis atalarimizin kabirlerini ziyaret edıp  Devamındaysa toplu olarak  oruçlarimizi açacağız.Bu yıl ki iftarımızın verilmesine sponsor olan hayırsever DERNEK UYEMIZ RAMAZAN SÜRÜCÜ VE OĞLU NURI KEMAL SÜRÜCÜ YE DERNEK YÖNETİMİ OLARAK  TEŞEKKÜR EDERİZ. ALLAH KABUL EYLESİN.