EKİP BİÇTİĞİMİZ TARLALARIMIZA DOKUNMA

OSB Yİ TARLALARIMIZA DEĞİL UYGUN OLAN YERLERE YAPINIZ.

BİRLİKTE HARAKET ETMEZSEK YOK OLURUZ. BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.

KÖYÜMÜZ SINIRLARINA YAPILMASI İÇİN GİZLİDEN GİZLİYE YÜRÜTÜLEN PROJE 4 mayıs ve 5 Mayıs da  Yapılan Toplantılar Kaymakamımız ve çerkeş belediye başkanımızıa yöneltilen sorularla net olarak gün ışıgına çıktı. 4-5 mayısta yapılan toplantılarla alakalı olarak ANKARA DERNEĞİMİZİN  FACEBOOKTA AÇIK AÇIK sıraladagı  SORULARLA  GİZEMİNİ YİTİRMİŞ OLUP TÜM KÖYLÜLERİMİZİN ORTAK SORUNU HALİNE GELMİŞTİR. ve hemen
BU KONU İLE ALAKLI ÇOK HIZLI HARAEKET EDİLMİŞ KÖY MUHTARLIĞI İSTANBUL DERNEĞİMİZ ANKARA DERNEĞİMİZ ANINDA ÇANKIRI VALİLİĞİNDEN KONU İLE ALAKALI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI TALEP ETMİŞTİR. 3 ARAÇ İLE  ÇANKIRI VALİMİZ DEN KONU İLE ALAKALI BRİFİNG ALINMIŞTIR. DAHA SONRA İL TARIM MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLMİŞ DETAYLI BİLGİ ALINMIŞTIR.
AYNI GÜNÜN AKŞAMI KÖYÜMÜZÜN MİSAFİRHANESİNDE GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI YAPILMIŞ ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE NELER YAPILACAGI MASAYA YATIRILMIŞTIR.
1-MUHTAR YAŞAR BATAKBAŞI
2-ANKARA DERNEK BAŞKANI EŞREF KARAEŞME
3-İSTANBUL DERNEK BAŞKANI ÖNDER TOZAN
4.ANKARA ESKİ  KURUCU DERNEK BAŞKANI RECEP ORHAN
5-İSTANBUL KURUCU DERNEK BAŞKANI FAHRETTİN YİĞİTKOÇ
6-ÖNCEKİ DÖNEM KÖY MUHTARI ABDULKADİR DOĞANÖZÜ
7-KÖY İHTİYAR HEYETİ HİKMET SÜRÜCÜ
8-ANKARA DERNEK BŞK.YRD.MÜNİR ÇOKGÖREN
9-İSTANBUL DERNEK BŞK.YRD.TURAN SİYER
10-ERDAL TOZAN
11.NURETTİN GENÇTÜRK
12-MEVLÜT GENÇTÜRK
13-HALİL GÜNEŞ
14-ALİ SÜRÜCÜ
15.Selahattin GENÇTÜRK
Kişilerinden oluşmuştur

Komisyon ilk iş olarak Hemen köyümüzden haraketler  Ankarada Tarım Orman Bakanlığında ilgili birimleri ziyaret ederek konu hakkında bilgi almışlar ve taleplerimizi iletmişlerdir.
Komisyon üyelerimiz devamında  avukat bürosuna uğrayarak konu hakkında aydınlatıcı bilgi almışlardır.

KONU İLE ALAKALI BİRDE ANKET KONULMUŞTUR. WEB SİTEMİZİN GİRİŞ SAYFASINDA SAĞ ÜST KÖŞEDE YER ALAN ANKETİMİZE KATILARAK GÖRÜŞÜNÜZÜ BELİRTEBİLİRSİNİZ.