ÇERKEŞ DERNEKLER FEDERASYONUMUZDAN BURS

KÖYÜMÜZ DERNEĞİNİN DE ÜYESİ OLDUĞU ÇER-DEF ÜNİVERSİTE OKUYAN YAVRULARIMIZA BURS VERECEK...

GEREKLİ ŞARTLARI TAŞIYAN ÜNİVERSİTELİLER ELİNİZİ ÇABUK TUTUN..

ÇERKEŞ DERNEKLER FEDERASYONU (ÇER-DEF) 2023-2024 YILI EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE ÜNİVERSİTE OKUYAN ÇERKEŞLİ YAVRULARIMIZA BURS VERECEK.

ÇANKIRI-ÇERKEŞ-ALİÖZÜ KÖYÜMÜZÜNDE ÜYESİ BULUNDUĞU ÇER-DEF KRİTERLERİ TUTAN GEREKLİ ŞARTLARI TAŞIYAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS VERECEK.

BURS BAŞVURULARINI  FEDERASYONUMUZUN  http://www.cerdef.org.tr/?pnum=19&pt=Burs+Ba%C5%9Fvurusu  ADLI WEB SİTESİ ÜZERİNDEN  16 EYLÜL-10 EKİM TARİHLERİ ARASINDA  YAPABİLECEKLERDİR.

KONU İLE  ALAKALI OLARAK  BİLGİ VEREN FEDERASYON BAŞKANIMIZ NİYAZİ İNCE ŞUNLARI SÖYLEDİ

" Çerkeş Dernekler Federasyonu tarafından lisans ve yüksek lisans eğitimi alan başarılı öğrencilerimize burs verilecektir. Burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerimiz ÇERKEŞDERNEKLERFEDERASYONUMUZUN http://www.cerdef.org.tr/?pnum=19&pt=Burs+Ba%C5%9Fvurusu ADRESİNİ  ziyaret ederek 'Burs Başvurusu' sayfasından 16 Eylül - 10 Ekim tarihleri arasında başvuruda bulunabilirler.

Değerli başkanlarımız fedarasyonumuz öncülüğünde 2023-2024 eğitim döneminde burs vereceğiz bu paylaşımı kendi köy gruplarımızdan yapalım.
Yönetim kurulumuzun 15 /09/2023 tarihdedeki toplantısında burs komisyonu aşağıdaki isimlerden oluşmuştur.
1: İsmail çimen
2: Kemal Gündoğdu
3: Mustafa Kara
4: Yüksel Atak
5: Eşref Karaeşme
Bu komisyonda dikkat edilen husus bölge başkanlarımız yer alması, denetim kurulundan birinin olması ve bir dernek başkanın olmasına özen gösterilmiştir."