İSTANBUL DERNEK BAŞKANIMIZ HAFTA SONU ÇANKIRILİ S.T.K TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

ÇANKIRI-ÇERKEŞ-ALİÖZÜ KÖYÜMÜZÜN İSTANBUL DERNEK BAŞKANIMIZ ÖNDER TOZAN İSTANBUL ÇAN-DEF ADAYLIĞINI YEMEKLİ TOPLANTIDA RESMEN İLAN ETTİİ..

ÇANKIRI-ÇERKEŞ-ALİÖZÜ KÖYÜMÜZÜN İSTANBUL  DERNEK BAŞKANIMIZ ÖNDER TOZAN İSTANBUL ÇAN-DEF ADAYLIĞINI YEMEKLİ TOPLANTIDA RESMEN İLAN ETTİİ..

İstanbulda ikamet edip Toplantıya Katılan Çankırılı Sivil Toplum Kuruluşlarının Yöneticileri Toplantıya yoğun İlgi Gösterdi

Çankırı Dernekler Federasyonu  Adayı Önder TOZAN Toplantıda Söz Alarak Topluluğa Şöyle seslendi.
"  "İstanbul’da yaşayan Çankırılıların sesi olacağız ve hemşerilerimizin en büyük destekçisi olacağız " dedi.

İstanbul’da bulunan Çankırı sivil toplum kuruluşları, kanaat önderlerinin yoğun katılım gösterdiği programda Önder Tozan, adaylığını açıkladı.
İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkan Adaylığını açıklayan Önder Tozan, ÇANDEF genel merkezinde coşkulu bir şekilde karşılandı. Konuşmasına Gazze’de yaşanan zulümle başlayan Tozan, Cumhuriyetimizin 100. Yılına vurgu yaparak Çankırılıların artık Ülkemizde daha fazla söz sahibi olması gerektiğini bunun için yapılması gereken tek şeyin birlik ve beraberlikten geçtiğini belirtti. Bu zamana kadar kimseyi kırmadan, dökmeden bugünlere geldiğini belirten Önder TOZAN, adaylığı ilk açıkladığı günden bu zaman kadar Çankırılı hemşerilerimiz tarafından yoğun teveccühle karşılanmasının kendisini ve ekibini son derece mutlu ettiğini ifade etti. Seçildikten sonra yapacakları en önemli iş olarak, Çankırılı Sivil Toplum Kuruluşlarıyla işbirliği içinde çalışmak olduğunu söyledi. Federasyon Başkanın, Federasyona bağlı bir derneğe tavır alması veya farklı davranması söz konusu dahi olamayacağını belirten Tozan, kendi dönemlerinde kesinlikle yaşanmayacağını ifade etti. Güçlü ve Siyaset üstü bir federasyon yapısı oluşturmak için yapıda bulunan tüm derneklerin görüş ve düşüncelerini dinleyeceklerini belirtti.
Ayrıca,
2008 yılında kurulan Federasyonumuzun kurulduğu günden itibaren kuruluş amacı ve çalışma düzeninde yıpranmalar geldiğini belirterek , federasyonumuzu fabrika ayarlarına döndürülmesi gerektiğini ifade etti.
Önder Tozan Sözlerini “tüm katılımcılara teşekkür ederek İstanbul’da yaşayan Çankırılıların sesi olacağız ve hemşerilerimizin en büyük destekçisi olacağız” diyerek sonlandırdı.
Programda söz alan Onursal Başkan Ömer Lütfi Özenç, İstanbul’da Çankırılıların siyasette söz sahibi olması gerektiğini , Federasyonun geçmiş yıllarda olduğu gibi güçlenmesi gerektiğine vurgu yaptı.
BİZDE ÇANKIRI-ÇERKEŞ-ALİÖZÜ KÖYÜ ANKARA DERNEĞİ OLARAK BAŞKAN ADAYIMIZ ÖNDER TOZAN A BAŞARILAR DİLYOR ÇAN-DEF TE HER ŞEYİN DAHA GÜZEL OLACAĞI İNANCINI TAŞIYORUZ..