ÇERKEŞ DERNEKLER FEDERASYONU GENÇLİK KOLLARI KURULDU

ÇANKIRI-ÇERKEŞ-ALİÖZÜ KÖYÜ DERNEĞİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İZZET SÜRÜCÜ FEDERASYONUMUZDA KÖYÜMÜZÜ TEMSİL EDECEK...

ÇER-DEF GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI KURULDU

ÇANKIRI-ÇERKEŞ-ALİÖZÜ KÖYÜ DERNEĞİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI  İZZET SÜRÜCÜ FEDERASYONUMUZDA KÖYÜMÜZÜ TEMSİL ETMEK ÜZERE GÖREVLENDİRİLDİ.

Çerkeş Dernekler Federasyonu (ÇER-DEF), Gençlik Kolları Başkanliği görevine Cihangir TAŞLIGÜL Getirildi.

ÇERDEF GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI KURULDU

Çerkeş Dernekler Federasyonu (ÇER-DEF), Gençlik Kolları Başkanlığını kurdu.

ÇER-DEF Başkanı Niyazi İncesu ve yönetimi ÇER-DEF'i büyütmeye ve başarılara ulaştırmaya devam ediyor. Çerkeş Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Başkanlığına Cihangir Taşlıgül getirildi.

Cihangir Taşlıgül  "Birlik ve beraberliğimizin güvencesi, geleceğimizin ışığı Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladığımız bu güzel günde Çerkeş Dernekler Federasyonumuzun gençlik kollarını kurduğumuzu ilan etmekten mutluluk ve onur duyuyorum. Bana bu görevi layık gören kıymetli başkanlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Yaptığı başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Federasyonumuza, gençlerimizinde desteğini katarak çok daha başarılı işlere imza attığını duyacağız. Çerkeş'imizin ve köylerimizin kıymetli gençlerini bu oluşuma davet ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece her alanda başarımızı daima ileri taşıyacağız." dedi.

HAYDİ ALİÖZÜLÜ VE DİĞER KÖYLERİMİZİN GENÇLERİ SİZLERİ KÖYLERİNİZİN GENÇLİK KOLLARINA VE FEDERASYONA OMUZ VERMEYE DAVET EİYORUZ.