KÖY HALKIMIZ SORUYOR

ÇED RAPORU İLE ALAKALI TOPLANTI TEBLİĞGATI NEDEN YAYINLANMIYOR YOKSA ÇED RAPORU SESSİZCE ALINDIMI ?

Bir şunu diyen bir yazı 'Beğen Yorum Yap Diğer yorumları gör Gönder 10h Yanıtla Selahattin Gençtürk Firmanın anket tarihine baktığında 19,20,10 nurcu ay yazıyor anket yapılmış merak ettiğim herhangi biriyle anket kişi kişilerle yapılmış duyum varmı Beğen Selahattin Gençtürk Anket yapıldığına göre henüz sürec tamamlanmamış bu durumda koşarak imza atanların bu durumu acaba sorguladımı topraklarını üç kuruş değerinde imzaladılar keşke herkes sonunu bekleseydi İki gün önce Balıkesirdeydik orada CAM fabrikası var yanına gittiğimizde çevredeki herkes kokudan, dumandan rahatsız şikayetçi gelince bizde aynı sorunla karşılaşacağız' görseli olabilir

KÖYÜMÜZ SINIRLARINA YAPILMASI PLANLANAN CAM FABRİKASI PROJESİ İLE ALAKALI DÜZCE CEM FABRİKASI İLGİLİLERİ TARAFINDAN ÇERKEŞ HALKIMIZA DEVLET TEMSİLCİLERİNİN HUZURUNDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILARAK ALİÖZÜ KÖYÜMÜZÜN SAKİNLERİ VE ÇERKEŞ HALKIMIZ BİLGİLENDİRME AMAÇLI TOPLANTILAR YAPILIYORDU. ALİÖZÜ KÖYÜ DERNEĞİ VE KÖY SAKİNLERİ OLARAK BİZLERDE TOPLANTIYA KATILIYOR  İDİK.

ÇED RAPORU ALINMADAN FABRİKA DEĞİL TEMEL ATMA  ÇİVİ BİLE ÇAKAMIYOR BİLİNDİĞİ GİBİ..

YAPILAN TEBLİĞGATTA KÖYÜMÜZ SAKİNLERİ İLE RÖPORTaj yapıldığını ifade eden üyemiz selahattin GENÇTÜRK BU RÖPORTAJ KİMLERLE YAPILDI DİYE SORMAKTADIR.

EN SON ÇED RAPORU İLE ALAKALI TOPLANTI TEBLİĞGATININ KÖYÜMÜZ MUHTATI YAŞAR BATAKBAŞI GECİKMELİ DE OLSA DUYURMUŞTU....

O TOPLANTIYA DERNEK OLARAK KÖYÜMÜZÜ VE ÜYELERİMİZİ TEMSİLEN KATILIM SAĞLAMIŞ İDİK. TOPLANTIDA HAYRETTİN GENÇTÜRK VE DİĞER İLLERDEN TELEKONFERANS İLE KATILAN SÖZ ALAN KÖYLÜLERİMİZ ŞİDDETLE BU PROJE KARŞI ÇIKMIŞLARDI. TARAFSIZ KOMİSYON ÜYELERİ İKİ TARAFIN GÖRÜŞLERİNİ DİNLEMİŞ TOPLANTINI DEVAM EDECEĞİNİ BİLDİRMİŞ İDİ.  ANCAK O TOPLANTININ ÜZERİNDEN AYLAR GEÇMESİNE RAĞMEN KÖYÜMÜZ MUHTARLIĞI TARAFINDAN BİR DAHA ÇED RAPORU İLE GELİŞMELERLE ALAKALI BİLGİLENDİRME YAPMAMIŞTIR. VE KÖYÜMÜZ SİTESİNE DE KONULMAMIŞTIR.

BURADAN SORUYORUZ.

ÇED RAPORU İLE ALAKALI TOPLANTININ İKİNCİSİ NE ZAMAN YAPILACAKTIR.
 YOKSA TOPLANTI BURALARDA DUYURULMADAN SESSİZ SEDASIZ YAPILDIMI
YANİ ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİMİ.

SORUMUZA CEVAP VERİLMEDİĞİ TAKTİRDE AYNI İSTEĞİMİZİ ÇERKEŞ KAYMAKAMLIĞINDAN RESMİ YAZI İLE SORULACAKTIR/İSTENECEKTİR.

TÜM KÖYLÜLERİMİZE DUYURULUR.

ÇANKIRI-ÇERKEŞ-ALİÖZÜKÖYÜ DERNEK YÖNETİMİ.