ÇAMLARIN VE AĞAÇLARIN YAZ BAKIMLARINI YAPACAĞIZ

DİKTİĞİMİZ AĞAÇLAR VE ÇAMLAR 8 YAŞINDALAR.

6 MART PAZAR GÜNÜ İŞİ OLMAYAN TÜM KÖYLÜLERİMİZİ KÖYÜMÜZE DAVET EDİYORUZ.

2007 VE 2009 Yıllaraında dernek olarak diktiğimiz bakımlarını üstlendiğimiz ağaç ve Çamlardan yüzde 95 oranında başarı sağlamış durumdayız. O yıllarda TUTMAZ, BÜYÜMEZ,OLMAZ Diyerek şevkimizi kırmaya çalışanlar Ağaçların kafalarına poşet geçirerek kurumalarını isteyenler ,Yangın çıkararak yakmaya çalışanlar Suyumuzu kesenler  hüsrana ugradılar. Bizleri yolumuzdan döndüremediler. Biz Başaracağımızın inancındaydık. Ve başardık bu gün 7 yaşına giren çam ve diğer ağaçlarımızı seyrederken huzur duyuyoruz. çerkeşten köyümüze doğru araçlarımızla ilerlerken huzur buluyoruz.
6 MART 2016 PAZAR GÜNÜ Dikmiş olduğumuz ağaçların periyodik yaz bakımlarını yapmak,Budama yapmak amacıyla DERNEK Olarak köyümüze gideceğiz. Türkiyenin neresinde olursanız olun Zamanı Olan Tüm Köylülerimizi Bu hafta sonu köyümüze ağaçların bakımına destek olmaya davet ediyoruz. Ankaradan davetimize icap edecek köylülerimiz Başkan Eşref KARAEŞME iLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER. Gelirken Evlerinde Budama makası,Testere,Maket bıçağı gibi kesicileri olanların yanlarında getirmeleri rica olunur.