SİGORTA ANLAŞMASI YAPTIK

DERNEK OLARAK SİGORTA ŞİRKETİ İLE ANLAŞMA YAPTIK. AİDATINIZI SİGORTA YAPTIRARAK ÖDEYEBİLİRSİNİZ.

SİGORTANI DERNEĞİMİZ ARACILIĞI İLE YAPTIR KARLI ÇIK

DERNEK YÖNETİMİNİN  SİGOTA ŞİRKETLERİ İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMELER SONUCUNDA TRAFİK SİGORTASI,KASKO VE DİĞER SİGORTALARDA PRİM ALMAYI BAŞARMIŞ BULUNUYORUZ. KENDİ ARAÇLARIMIZI TOPLU BİR FİRMAYA SİGORTA YAPTIRIRSAK DERNEĞİMİZE %4 PRİM ÖDENECEK. BİZDE ÖDENEN PRİMİ ARAÇ SAHİBİNİN DERNEK AİDATINA SAYMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.

Köyümüz derneği olarak Yapmış olduğumuz anlaşma geregince yüzde dört daha  karlı çıkabilirsiniz. Elde etmiş olduğunuz yüzde dörtle isterseniz aidatınızı öder isterseniz derneğimize bağışlayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Aracınızın Kasko,Trafik,Evinizin DASK,Yangın,Hırsızlık gibi sigortalarında derneğimiz ile iletişime geçmeniz yeterli. Hatta Komşunuzun,Arkadaşınızın, da sigortalarını derneğimiz aracılığı ile yaptırarak daha fazla kar elde edebilirsiniz.
Bilgi için Dernek Başkanı Eşref KARAEŞME İle irtibata geçmeniz rica olunur. 05325479925