SPORDA ALİÖZÜ-ÇALIŞMADA ALİÖZÜ HERYERDE BİZ

10 NİSAN 2016 GÜNÜ DERNEĞİMİZ İÇİN DOLU DOLU BİR GÜN OLARAK YAŞANDI.

10 Nisan 2016 Pazar günü Aliözü köyü derneği olarak Hem ankarada hemde köyümüzde etkinlil ve hizmet peşinde koştuk. Ankarada Çankırı gençlik derneğinin organize ettiği köyümüzünde yerini aldığı futbol turnuvasında bu  haftada maçımız vardı.

Maç satında bizle köyümüzde budama yaparken, elektrik tesisatı çekerken,TOTEM Boyarken ALİÖZÜ GENÇLİK KOLLAR da heyecanla maç saatini bekliyorlardı. Elimiz işte kulagımız ankarada idi. Gençlerimiz geçen haftaki galibiyetine bu hafta da da galibiyet eklemek istiyorlardı. Bizim köyde çalışıyor olmamız onların şevkini dahada artırmış olacakki beş birlik açık ara bir farkla bu haftayı da 3 puanla kapatmayı bildiler. Gençlerimiz kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

Dernek üyelerimiz ile birlikte Ankara dan köyümüze giderek üç ayrı çalışma grupları oluşturduk ve üç önemli iş gerçekleştirdik. İlk olarak 2008 yılında derneğimiz tarafından yol boyuna sağlı sollu dikilen ağaçların ve çamların bakımlarını yaptık. Makas ve testerelerle budama yaptık. Bel ve kazmalarla diplerini havalandırdık.

Diğer ekibimiz ise Köyümüz cami cemaatından ve köy halkımızdan gelen talep soğrultusunda Camimizin Elektrik tesisatı ile alakalı sorununu çözdük. Tüm malzemeler derneğimiz tarafından parası mukabilinde alınarak derneğimiz yönetim kurulu üyesi Özbey ŞEN Tarafından gerekli tadilat yapılmıştır.

3. olarak ta  derneğimizin Yol kenarına diktiği TOTEM Tabelanın bakımını yaptık. Boyadık. Üzerine yeniden köyümüz adını yazarak yeni yapılan ALT GEÇİDİN Uygun bir yerine dikmeyi düşünüyoruz.

Tüm köylülerimizi derneğimize destek olmaya davet ediyoruz. Üye olmaya çağırıyoruz. Aidatlarımızı düzenli olarak ödemeye davet ediyoruz. Derneğimizin kaliteli hizmet verebilmesi için sizlerin destegine ihtiyacımız var. Bizleri Sadece Kötü gününüzde aramayınız. İnanın sadece acılı gününüz de hatırlanmamız zorumuza gidiyor. Bizi her zaman arayınız destek olunuz. AİDAT BORÇLARIMIZI BİRİKMEDEN ÖDEYİNİZ. ALİOZU yazıp 8071 e göndererek Cep telefonunuzdan her 8.5 lira kesilmesini sağlayabilirsiniz. Böylece borcunuz da birikmemiş olur