RRRRRRRRRR
    • Başlık Metni
    • ALİÖZÜ KÖYÜ CAMİSİNDEN GÖRÜNÜM
    • Bu alana bir metin ekleyebilir ve özelliklerini ayarlayabilirsiniz.
    • ÇANKIRI-ÇERKEŞ-ALİÖZ KÖYÜ RESMİ WEB SİTESİ -HOŞGELDİNİZ..
FAYDALI LİNKLER
SİZDEN GELEN RESİMLER
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MUHTARLARIMIZ

SORUNLARIMIZDAN OLUŞAN DOSYAMIZ HAZIR

KÖY MUTARI VE DERNEĞİMİZİN BİRLİKTE HAZIRLADIĞI VE KÖYÜMÜZÜN SORUNLARININ İÇEREN DOSYAMIZI ÇANKIRI VALİMİZE SUNMAK ÜZERE HAZIRLADIK.

ÇANKIRI VALİLİĞİNE

ÇANKIRI

ÇANKIRI-ÇERKEŞ ALİÖZÜ KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ olarak Köyümüze yönelik hizmetler üretmekteyiz.  Köyümüzün bir çok sorunları bulunmaktadır. Şu anda en acil köy muhtarlığımız  ile beraber olarak mutabık kaldığımız 3 sorunumuz aşagıya çıkarılmıştır.

1. Geçen yıllarda defalarca söz verilmesine rağmen köyümüze yeterli miktarda kilit taşı döşenmemiştir. Söz verilen Metrekarelerin  çok altında kilit taşı verilmiş olup oda yetmemiştir. Yetmediği için köyümüzün yarıdan fazlası na kilit taşı döşenememiş olup bu durum da köyümüzde yaşayan insanları ikiye bölmüştür. Acil olarak köyümüzün kilit gtaşı döşenemeyen kısmına da kilit taşı döşenmesini istiyoruz.
  2. Köyümüz eğimli olması sebebiyle döşenmekte ve döşenecek olan  olan kilit taşlarının beraberinde  sel sularının kilit taşlarını bozmaması için kanallar ve ızgaralar oluşturulmasını istiyoruz. Tepelerden gelen sel sularının köyümüzün çayına kadar  kanaletlerle disipline edilmesini istiyoruz.

Köyümüzde  2 adet köprü bulunmakta olup bu köprülerin her ikisi de riskler taşımaktadır. ZAMAN ZAMAN ARAÇLAR DEREYE UÇMAKTAN  ÇOK UCUZ KURTULMAKTADIR. 2 Köprümüzünde mühendislik kusurları bulunmaktadır. Konu ile alakalı olarak yetkililere bilgi sunmaya hazırız.

1. Köyümüzde ikamet etmekte olan Bayanlarımız ve çocuklarımız Kuranı-Kerim okumaktave kuran öğrenmektedirler. Ancak Bu konu da münasip bir yerimizi hali hazırda bulunamamaktadır. Köyümüzde 2 adet öğretmen lojmanı Taşımalı sistemden dolayı  boş durumdadır. Bu lojmanların az bir harcama ile (Kapı ve pencerelerinin yenilenmesi, boya badana yapılması)  ile köyümüzün hizmetine sunulabilecektir.

Yukarıda sıralamış olduğum uz ve acil olarak gördüğümüz  3 kalem sorunumuz hakkında gereginin yapılmasını  saygılarımızla arz ederim.

Eşref KARAEŞME

ALİÖZÜ KÖYÜ DERNEK BAŞKANI

ADRES :  ÇANKIRI DERNEKLER FEDERASYONU

Altın park içi  Altındağ/ANKARA

CEP TEL : 05325479925

KÖY MUTARI  VE DERNEĞİMİZİN BİRLİKTE HAZIRLADIĞI VE KÖYÜMÜZÜN SORUNLARININ İÇEREN DOSYAMIZI ÇANKIRI VALİMİZE SUNMAK ÜZERE HAZIRLADIK. 17 NİSAN 2016 GÜNÜ DÜZENLEYECEĞİMİZ ÇERKEŞLER DERNEKLER FEDERASYONU TARAFINDANB TERTİPLENEN ÇERKEŞLİLER BULUŞUYOR İSİMLİ YEMEKLİ TOPLANTIMIZDA KÖYÜMÜZÜN SORUNLARINDAN OLUŞAN DOSYAMIZI ÇANKIRI VALİMİZE SUNMAK ÜZERE HAZIRLAMIŞ BULUNUYORUZ. TALEPLERİMİZDE KİLİT TAŞI, KANAL,KÖY KÖPRÜLERİNİN YENİLENMESİ VE ÖĞRETMEN LOJMANLARININ KULLANIŞLI HALE GETİRLMESİNİ TALEP ETTİK. İNŞALLAH BAŞARILI OLURUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.