DERNEKLERİMİZE SAHİP ÇIKINIZ.

HİZMET BİNAMIZ VE CAMİ LOJMANIMIZ DERNEKLERİMİZİN VE MUHTARLIĞIMIZIN KATKILARI İLE BOYANDI. Sizlerden Aldığı güçle ayakta durmaya çalışan dernekerimize sahip çıkınız.

SADECE KÖTÜ GÜNDE ARANMAK İSTEMİYORUZ. İYİ ZAMANINIZDA DA KÖTÜ ZAMANINIZDA DA YANINIZDA OLMAK İSTİYORUZ. SİZDE ÖYLE YAPINIZ.

HİZMET BİNAMIZ VE CAMİ LOJMANIMIZ DERNEKLERİMİZİN VE
MUHTARLIĞIMIZIN KATKILARI İLE BOYANDI.
Sizlerden Aldığı güçle ayakta durmaya çalışan dernekerimize sahip çıkınız.
 Derneklerimiz Sizlerden Aldığı aidat ve Bağışlarla ayakta durmaya çalışmaktadır. Derneklerimizi sadece cenazeden cenazeye hatırlamanız biz temsilcileri üzmektedir. İstiyoruzki dernek üyelerimiz Köy halkımız bizi her zaman bağırlarına bassın. Bize güvensinler. Derneklerimiz sizlerden aldığı 3-5 liralarla ayakta durmaya çalışmaktadır. LÜTFEN BİZİ İYİ GÜNÜNÜZDE DE KÖTÜ GÜNÜNÜZDEDE UNUTMAYINIZ. 2016 YILININ SONLARINA YAKLAŞTIĞIMIZ ŞU GÜNLERDE EGER VARSA DERNEK AİDATINIZ ÖDEYİNİZ. BANKA HESBIMIZA YATIRINIZ. BİZ AİDAT İSTEMEYE İNANIN UTANIYORUZ. HER KES KENDİNİ BİLİYOR.