EMNİYET VE JANDARMAYI ZİYARET ETTİK.

Çerkeş Emniyet Ve Jandarmayı Çerkeş dernekler federasyonu olarak ziyaret ettik.

Çerkeş Dernekler Federasyonu Olarak Çerkeş Emniyet Ve Jandarmayı  ziyaret ettik.

Beşiktaş Arena  Stadına ve Kayseride Çarşı iznine çıkmaya çalışan Masum Mehmetçiklerimize Karşı düzenlenen saldırıları kınamak ve Polisimizin ve Jamdarmamızın her zaman yanlarında olduğumuzu Göstermek amacıyla ÇERKEŞ Emniyetine ve Jandarmamıza ayrı ayrı ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretimize Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan SOPACI da iştirak etti. Çerkeş Dernekler Federasyonu Başkanımız Durali KARAPINAR Emniyette ve Jandarmada ayrı ayrı Ziyaretimizin gerekçesi ile alakalı bilgilendirme yaparak Her zaman Devletimizin yanında olduğumuzu ifade etti.

Çok zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde Tüm şehitlerimiz için Başsağlığı dileklerimizi yaralanan gazilerimiz  içinde En kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını yüce mevladan niyaz ediyoruz. Temennilerimizi emniyet ve jandarmada dile getirdik.