TEŞEKKÜR ZİYARETİ YAPTIK.

Federasyonumuza Bağlı Derneklerimizle Binlerce Çerkeşliyi Ankarada Ahmet Taner Kışlalı spor Salonunda Buluşturmamızda Maddi ve manevi Büyük destek veren ÇANKAYA BELEDİYESİ ne Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdik.

29 NİSAN 2017 GÜNÜ COŞKUYLA GERÇEKLEŞEN ÇERKEŞLİLER BULUŞUYOR GECESİNE KATKI VEREN BAŞTA ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ALPER TAŞDELEN'E, BAŞKAN YARDIMCISI NAFİZ KAYA'YA VE SİVİL TOPLUm  İLİŞKİLER MÜDÜRÜ SAYIN ALİ SELVİ BEY'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ YAPTIK.

Konu İle Alakalı Olarak Başkan Alper TAŞDELEN Her zaman Sivil toplum Örgütlerinin yanında olduklarını bundan sonra da Yapacagınız Her türlü etkinliklerde bilgi verin elimizden geleni yapacagız şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcısı Nafiz KAYA Kendisi ile alakalı olarak Amasra,Konya,Kapodokya Gibi Gezilerde siz sivil toplum kuruluşlarının yanındayız. şeklinde konuştu.

S.T.K Lardan Sorumlu  BAŞKAN YARDIMCISI Ali Selvi Bey de Bundan Sonra yapacagınız Proğramlarda her zaman yanınızdayız dedi. Biz de Federasyonumuza Bağlı 20 nin üzerinde dernek ve 5000 in üzerinde ÇERKEŞLİ yi Temsilen Kendilerine Teşekkür ederek ÇANKIRIMIZIN En Meşhuru Tuzumuzdan yapılmış olan DOĞAL TUZ LAMBASINI Hediye ettik.

Ayrıca PORSALEN Üzerine Özel Olarak HATTAT USTASI Tarafından İşlenmiş Olan "ALPER TAŞDELEN" "ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI" Yazan Tabagı Taktim ederek MAKAMLARINDAN AYRILDIK.