Ali�z� K�y� Derne�i Forumlar�
Eylül 10, 2010, 06:59:37 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SÜNNET DÜĞÜNLERİMİZ

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ADEM ÇAMDİBİ VEFAATI  (Okunma Sayısı 89 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EDİTÖR
Administrator
Has Alizünlü

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Ocak 04, 2010, 08:42:48 ÖS »

Derneğimiz üyesi köyümüzün sevilen abilerinden Adem ÇAMDİBİNİ elim bir trafik kazasında kaybettik acımız büyük. Mekanı cennet olsun.Allah geride kalanlarına sabır versin.

21 Ock 2009
[ Sil ]  allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 

07 Ock 2009
[ Sil ]  CANIM BABACIĞIM SENİ HİÇ BİZAMAN UNUTMAYACAĞIZ BİZLER YAŞADIĞIMIZ SÜRECE KALBİMİZDE YÜREĞİMİZDE HEP BİZİMLE OLACAKSIN SENİ ÇOK SEVEN KIZIN MÜYESSER TORUN:(((

07 Ock 2009
[ Sil ]  ben ADEM babanın yegeni olarak ailesine baş sağlığı dilerek son acıları oldugunu dilerim dayımın öldügüne daha inanamıyorum nabalım ALLAH rahmet eylesin mekani CENNET olsun seni çooook seviyorum dayı DAYI MERAK ETME SENİ OLUNUN DUGUNDE VARMIŞ GİBİ EYLENECEZ SENİ UNUTMAYACAGIZ....RESUL DORUK

06 Ock 2009
[ Sil ]  CANIMIZDAN ÇOK SEVDİĞİMİZ BİRİCİK BABAMIZI KAYBETMENİN HÜZNÜNÜ YAŞAMAKTAYIZ.BU ZOR VE ACI GÜNÜMÜZDE BİZLERİ YANLIZ BIRAKMAYAN YAKINLARIMIZA VE DOSTLARIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNAR VE BABAMIZA DA CENABI HAKTAN RAHMET DİLERİZ. ÖZGÜR ÇAMDİBİ VE AİLESİ

03 Ock 2009
[ Sil ]  Ağlayan 

30 Ara 2008
[ Sil ]  ADEM BABAYI KAYBETMEMİZ ÇOK ACI OLDU DUYDUĞUMDA ŞOK OLDUM İNANMAK İSTEMEDİM AMA BUGÜNDE KENDİSİYLE ŞAKALAŞTIK ADEM BABA BEYAZ ATKIYI TAKMIŞSIN YİNE DEDİM MODASI GEÇTİ DEDİM ODA BANA YİYENİM ŞİMDİ ESKİLER MODA DEDİ ARAMIZDA ŞAKALAŞTIK O BENİ BENDE ONU ÇOK SEVERDİK HARBİ ADAMDI İÇİ DIŞI BİRDİ INANIN DUYUNCA İNANAMDIM ŞOK OLDUM HALA ŞAKA GİBİ GELİYO ADEM BABA ÜZDÜN BİZİ KÖYÜMÜZÜN ADEM BABASIYDIN ÇOK ÜZDÜN BİZİ KENDİSİNE ALLAHDAN RAHMET AİLESİNE BAŞ SAGLIĞI DİLİYORUM SENİ UNUTMAYACAĞIZ ADEM BABA SELEHATTİN GENÇTÜRK
« Son Düzenleme: Ocak 04, 2010, 09:06:08 ÖS Gönderen: EDİTÖR » Logged
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

MKPortal M1.1.2b ©2003-2007 mkportal.it